11 Jun 2015

L'oreal Elseve Extraordinary Oil kolekcija za negu kose



S obzirom na to da ste želele da pročitate nešto više o L'orealovim proizvodima za kosu koji su mi stigli na recenziju i koje ste mogli da vidite u ovom postu, ispunjavam vam želju i donosim detaljan post o njima!

Ova kolekcija je jedna od boljih koje nam dolaze iz L'oreala, a ova tri proizvoda dobila sam putem prijave na FB stranici dm drogerie Srbija. Extraordinary Oil linija je namenjena suvoj, oštećenoj kosi, obogaćena hranljivim uljima koja oporavljaju isušenu, beživotnu kosu i daju joj sjaj i zdrav izgled. Pre prvog korišćenja bila sam poprilično skeptična, jer je moja kosa izuzetno masna i pranje joj je potrebno svaki drugi dan, a naročito sad, u ovom toplom periodu godine. Međutim, baš sam se prijatno iznenadila i moji utisci su vrlo pozitivni, a zašto je to tako, saznajte u nastavku!



Svaki ciklus nege počinje, naravno, pranjem i otklanjanjem masnoće i nečistoće. Šampon je providan, blage i svetle narandžaste boje, veoma lagan i pravi bogatu penu. Još dok je mokra, kosa je nekako mekša nego nakon drugih šampona koje sam probala, ruke lako klize kroz nju i nema onog škripanja, iako je ostavlja potpuno čistom. Nakon sušenja, nema osećaja lepljivosti i težine što je znalo da se desi ranije. Ovaj šampon je jedan od boljih koje sam isprobala (moj HG je i dalje Antiperutin) i sa zadovoljstvom ga koristim. 


Sastav:




Sledeći korak je balzam, regenerator, kako vam drago. Ovaj je jedan od najgušćih koji sam probala, veoma bogat i ono što mi se posebno dopada - pun sjajnih zlatastih čestica! Toliko mi prija njegova nega da uvek nanesem poveću količinu. Kosa ostaje meka i mnogo poslušnija, lako se oblikuje i raščešljava. Prilično sam sigurna da ću nastaviti sa korišćenjem kada potrošim ovu bočicu, postao mi je drag skoro pa kao moj omiljeni Balea Oil repair, sa kojim ga rotiram.


Sastav:




I na kraju, raskošna i primamljiva maska za kosu! Smatram da komotno može da stane rame uz rame sa mnogim izvikanim i skupljim proizvodima. Bogata i gusta, toliko dobra i hranljiva da je uvek prvo malo razmazujem u rukama pre nanošenja na kosu da bih uživala u osećaju i teksturi. Sadrži sjajne čestice kao i regenerator. Kosa je posle nje fantazija, još mekša i negovanija, ali to se od proizvoda ove vrste i očekuje. Stavljam je jednom nedeljno, za sada mi je to dovoljno. Mali minus dajem zbog toga što na pakovanju ispod poklopca nema zaštitne folije.



Sastav:



Ono što namerno nisam spominjala u okviru pojedinačnih opisa, a što je mnogima od nas veoma bitno je, naravno - miris. Ja sam od onih koji verovatno neće kupiti proizvod ako ne miriše lepo, pa bio on najbolji na svetu. E, pošto sam ovo dobila, a ne kupila, nisam mogla da biram, ali i da jesam, ne bih bolje odabrala. Miris sva tri proizvoda je prosto božanstven! Mene podseća na arganovo ulje, intenzivan je, naročito u maski, i ono što je veliki plus - zadržava se u kosi do sledećeg pranja, bilo ono za 2 ili 7 dana, a testirala sam u oba razmaka, bez međupranja i nege drugim proizvodima i preparatima za oblikovanje. Čak se zadržava i na rukama nakon korišćenja. Pa šta mi drugo treba?

Kao što možete da vidite, ovi proizvodi su me potpuno oduševili i osvojili. Toliko da čak razmišljam o dopunjavanju kolekcije uljem za negu iz iste. Hranljivi i mirisni - jednostavno sjajni! Moja ocena je čista petica!

Da li ste probale nešto iz ove linije? Ako niste, planirate li?

Hvala na čitanju!

Vaša H.

3 comments:

  1. Jedino mi sljokice u proizvodima nisu jasne. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, verujem, ali meni ne smetaju, bas ih volim, svraka sam u dusi :)

      Delete
  2. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    ReplyDelete