3 Jun 2015

Noviteti #4 maj 2015.


Nedavno ste imali priliku da čitate o aprilskim novitetima, a, evo, već su na red stigli i majski. Nešto je kupljeno, nešto dobijeno, a šta se sve tu našlo, videćete u nastavku. Ne znam šta još da vam kažem, osim - nastavite da čitate!


Jessa Waschlotion za intimnu higijenu, proizvod koji ste već viđali u postovima tipa Novo i Potrošeno, i dalje sam mu verna i jako zadovoljna.
Balea Oil repair regenerator za kosu, za koji se može ponoviti gornja rečenica. Mislim da mi je ovo već šesta ili čak i sedma tuba.
Balea gel za umivanje sa grejpfrutom, koji do sada nisam koristila, ali iako je namenjen nešto mlađoj koži od moje, za sada mi odgovara. Dodatni plus dajem zbog pumpice. Cena - 315 dinara.


Balea gel za tuširanje sa limetom i aloa verom sam kupila za more, jer je izuzetno osvežavajuć i prijatnog mirisa, a ne isušuje kožu. Prošle godine sam ga takođe kupila pred odlazak na more i bila sam baš zadovoljna, tako da sam ga uzela ponovo, i to još na sniženju, pa je koštao samo 119 dinara.
Pantenol krem gel iz Lilly - ja, toliko preporučivan da sam ga morala uzeti, jer i inače uvek imam Pantenol u kući. Koštao je 159 dinara.
Titania pinceta za obrve, bila mi je neophodna jer mi se prethodna istupila.
She bela olovka za nokte, koristim je za izbeljivanje donje strane slobodnog dela nokta. Razlika bude i te kako vidljiva i baš sam zadovoljna. Ona je bila 185 dinara u dm - u.
Essence lak za nokte sa gel efektom br. 23 u nijansi Wonderfuel mi se dopao čim su se ovi lakovi pojavili i prvom prilikom sam ga ugrabila. Cena im je 199 dinara, a želela bih i br. 29 - Paradise, ali ga nema kod nas, za sada. Nažalost.


Avon Ideal Luminous rumenilo u nijansi Peach - predivna nijansa i moje prvo rumenilo! Oduševljena sam koliko je lepo i mislim da ćemo se mnogo voleti.
Avon Gel finish lak za nokte u nijansi Creme Brulee koji sam zapazila još odavno na blogu Little Things by Mala Palčica, a sad je konačno došao na red. Jedna prelepa neutralna nijansa laka za kombinovanje, a takva mi je baš nedostajala u kolekciji. Ujedno je ovo i moj prvi Avon lak. Ova dva proizvoda uzela sam u kombinaciji za 529 dinara u kampanji br. 7.


Pre nekoliko dana stigao mi je paket L'oreal proizvoda iz linije Extraordinary Oil u kome su se našli šampon, regenerator i maska za kosu. Za testiranje ovih proizvoda prijavila sam se na FB stranici dm - a Srbija i vrlo brzo dobila obaveštenje o potvrdi. Planiram uskoro da pišem detaljnije o ovoj kolekciji, a mislim da ću da porazmislim i o ulju iz iste.

Eto, to bi bilo to za ovaj post, a i za prethodni mesec po pitanju kozmetičkih noviteta. Ja sam zadovoljna, jer je sve to nabavljeno iz čiste potrebe, nije bilo impulsivnih, "zalećućih" kupovina. 

Šta kod vas ima novo? Kako vam se dopada moja gomilica?

Hvala na čitanju!

Vaša H.





8 comments:

  1. Supeer je gomilica, čekam recenziju elseve kolekcije :)

    ReplyDelete
  2. Prelepo odabrano, i mene zanima Elseve i Avon lak, a sad si me bas zaintrigirala sa ovim Jessa sredstvom za intimnu negu, s obzirom na to da sam primetila da ti je redovan na spisku :-)
    Mnogo pozdrava, Alekta*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bice Elseve za nekoliko dana, najverovatnije, lak sam nosila jednom vec, ali nije bilo vreme za slikanje. Jessa je super, blag, nezan losion, a povoljan i izdasan :)

      Delete
  3. Lepi noviteti, moram priznati. Avon rumenilo je predivno, a i mene zanimaju L'oreal proizvodi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Post o Lorealu je u pripremi :) a rumenilo stvarno jeste divno, uzivo je jos lepse <3

      Delete
  4. Mene zanima Avonovo rumenilo, tacnije ona druga nijansa, ali zelela bih da vidim one opste osobine ovih rumenila, pa kad budes mogla...hvala unapred. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potrudicu se :) a ovu nijansu sam uzela jer je univerzalnija.

      Delete