23 Feb 2015

Balea Nuss bodybutter




Početkom februara u dm drogerijama u Srbiji pojavio se novi proizvod za negu tela - Balea buter od lešnika, koji je zamenio dotadašnji kakao buter. Kako volim ovu vrstu proizvoda, a naročito ako potiču od Balee, odmah sam ga nabavila i uvrstila u svakovečernju negu posle tuširanja.

Sastav možete videti ovde:



Kada se odvrne poklopac, ukazuje se zaštitna folija - veoma pametan potez proizvođača u smislu zaštite sadržaja ambalaže, pa možete biti sigurni da vaš primerak nije isprobavan i ispipkan (što se, nažalost, veoma često viđa na proizvodima koji nisu pod folijom, zalepljeni ili na bilo koji drugi način zaštićeni).



Novi buter je bledožućkaste, skoro bele boje, tvrđe strukture karakteristične za ovu vrstu preparata, ali se veoma lako razmazuje i brzo upija. Ostavlja osećaj meke i negovane kože, bez mašćenja, lepljenja i utiska zagušenosti. Predivno miriše, meni na nešto između čokolade sa punjenjem od lešnika i pudinga. U svakom slučaju, veoma primamljivo.

Evo i kako izgleda:




Što se mene tiče, prezadovoljna sam i negom i mirisom, a to su mi dve najbitnije stavke (naravno, nije na odmet ni povoljna cena). Mislim da ga vredi isprobati, a ja razmišljam da napravim zalihu, jer se vrlo često događa da Balea povuče iz ponude dobre proizvode, iako nisu LE. 

Ovaj proizvod možete kupiti u svim dm drogerijama po ceni od 389 dinara. Pakovanje sadrži 200 ml. Smatram da je odnos cene i kvaliteta odličan.

Da li ste ga već isprobali i kako vam se dopada? Ako nista, planirate li?

Hvala na čitanju!

Vaša H.

4 comments:

  1. Nedavno sam uzela svoj prvi body butter i zaljubila sam se. Gledala sam pre da li kod nas ima nesto slicno sto je pristupacne cene jer mi se bas ne daju velike pare za nesto sto cu relativno brzo potrositi :D Trgovacke marke su mi uvek bile odlicna alternativa, ali nisam znala da postoji Balea :D Prvom sledecom prilikom planiram da ga uzmem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ih mnogo volim, narocito kad ovako divno mirisu, prosto da ga pojedes :) trk u dm ;)

      Delete
  2. Nisam ga primijetila u svom dm-u :( ali ako ga nađem, sigurno kupujem, jer padam na takve mirise :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupuj :) ja sam podjednako odusevljena kao i kakaom.

      Delete