22 Feb 2015

Želim, želim...



Sigurna sam da većina nas žena (a možda i muškaraca, zašto da ne?) ima kraću ili dužu listu želja po pitanju kozmetičkih proizvoda, bilo da je negde zapisana, ili samo zadržana u mislima. U mom slučaju stavke su uredno zabeležene (što radim i inače za druge vrste nagomilanih podataka, prosto mi je lakše i praktičnije), a ovde će biti predstavljena skraćena verzija u kojoj se nalaze proizvodi koji su mi potrebni i koje bih sa zadovoljstvom koristila.

Pa, da krenemo:


Bioderma Sebium Global krema za lice - jedna od krema namenjenih masnoj koži (kakva je moja, i to u značajnom stepenu) koju bih želela da imam da bih i sama uvidela da li su brojni pozitivni komentari na njen račun opravdani.


Insight pakovanje za oštećenu kosu - OK, moja kosa nije baš toliko oštećena (više površinski), ali osim redovnog šišanja, bilo bi dobro uložiti u kvalitetan hranljivi preparat.


Balea Augen make up entferner - sredstvo za skidanje šminke sa očiju, veoma hvaljeno i povoljno, i verujem da će se brzo naći u mom vlasništvu, s obzirom na to da je mleko za skidanje šminke koje trenutno koristim na izdisaju.


No Tangle četka za kosu - toliko čuvena i hvaljena da su reči suvišne.


Rimmel Stormy Grey soft kohl - olovka za oči u sivoj nijansi kakva mi baš nedostaje u mojoj kolekciji.


NYX Baked shadow Champagne - kompaktna mono senka za oči u predivnoj šampanj nijansi, baš onakva kakve volim i kakva mi treba.


Avon baza za senke - takođe hvaljena i povoljna (naročito u narednoj C4 kampanji), a s obzirom da su senke za oči gotovo nezaobilazan deo mog šminkanja, ovakav proizvod mi treba. 



Lakovi za nokte - okupila sam ih u kolažu. U gornjem redu - levo Golden Rose Jolly Jewels 102, desno 107, u donjem redu - levo Golden Rose Rich Color 31, desno 108. I, naravno, počasno mesto u sredini - moja tiha patnja, prelepi Dior Tuxedo. Nažalost, čisto sumnjam da ću ikada doći do primerka ovog božanstvenog laka.


Dior Pure Poison - ukratko, za mene savršenstvo od parfema. 


Avon Premiere Luxe - još jedan parfem iz kategorije jačih mirisnih nota kakve ja volim.

To bi bilo ono glavno sa mog spiska. Nadam se da ću uspeti da prikupim ove komade. Svakako ne odjednom, ali, zrno po zrno - pogača.

Da li se nešto od ovoga nalazi na i na vašim listama? Šta vi priželjkujete?

Hvala na čitanju!

Vaša H.












4 comments:

  1. Radim na tome da skinem sa wish liste par proizvoda koji se tu nalaze i trebala bih sve to ubrzo riješiti. :) NYX sjenilo izgleda predivno, vjerujem da bi bilo super i kao highlighter :)

    ReplyDelete
  2. Probala sam neke od ovih proizvoda!
    Bioderma Sebium Global kremu za lice sam koristila prošli tjedan (u obliku testera) i nije mi odgovarala. Imam mješovito/masnu kožu lica, bez akni. Ova krema mi je jako isušila lice u samo par nanošenja.
    Imam No Tangle četku za kosu, odlična je, ali i slična četka iz Bipe ima istu učinkovitost, a jeftinija je.
    Koristila sam Balea Augen make up entferner i odgovarao mi je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moja koza je jako, jako masna i zato zelim da je probam. A No Tangle bih uzela da se rascesljam posle pranja kose. Nemamo Bipu, tako da mi preosaje Alexandar :)

      Delete