5 Mar 2015

Alverde Beauty & Fruity dnevna krema za lice sa jabukom i limetom




U okviru posta o novitetima u prethodna dva meseca (klik) mogli ste da pročitate da sam kupila i ovu kremu, a današnji post posvećen je upravo njoj.

Alverde kozmetika je prirodnog porekla, ne sadrži konzervanse, veštačke boje i mirise. To je, pored izuzetno povoljne cene, bio dovoljan razlog da se odlučim za kupovinu ovog proizvoda za negu lica.

Ovde možete videti sastav:


Ova krema namenjena je normalnoj i mešovitoj koži, ali kako u njenom nazivu stoji i da je matirajuća, rešila sam da je isprobam budući da mi je koža veoma masna. Nanosim je ujutro, na očišćeno lice. Konzistencija joj je ređa, tečno - kremasta, tako da je vrlo mala količina dovoljna za celo lice. Ima predivan miris koji joj je kod mene odmah dao dodatni plus, prava jabuka i limeta, nimalo sintetički. Nakon nanošenja imam utisak blagog zatezanja, a takođe osećam i da mi je lice osveženo. Međutim, od matiranja u mom slučaju nema ništa. Izdržim maksimalno sat vremena nakon nanošenja da se ne sijam, s tim da je to bio slučaj i sa svim drugim kremama koje sam koristila do sada.

Na sledećim slikama možete videti opis proizvoda, kao i kako izgleda kada se istisne iz tube:



Krema se nalazi u mekoj tubi zapakovanoj u šarenu kutiju, sigurno ćete je zapaziti, ako već niste. Poklopac dobro zatvara tubu, što je praktično i pohvalno, jer sam nailazila na proizvode gde ovakav tip ambalaže ne može dobro da se zatvori. Doziranje je lako i higijensko.



Sve u svemu, ovu kremu ne smatram promašajem. Dobro hidrira, još lepše miriše, nema veštačkih dodataka, i iako nema neki matirajući efekat (bar kod mene), primećujem da je za ovih mesec dana koliko je koristim, moje lice postalo mekše i glatkije. To baš i nisam imala priliku da primetim nakon do sada korišćenih proizvoda. 
Napominjem takođe i da nisam imala nikakve neželjene i neprijatne pojave na koži.

Kremu možete kupiti u svim dm drogerijama po ceni od 265 dinara, za količinu od 50 ml.

Da li ste već koristili ovu kremu? Imate li da mi preporučite neku dobru kremu za masnu kožu lica?

Hvala na čitanju! 

Vaša H.







2 comments:

  1. Moja koža je suha ali definitivno mi se sviđaju Alverade proizvodi i rado bih probala neku njihovu kremu namjenjenu mojoj koži. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izvinjavam se sto kasnim sa odgovorom. Pokusaj sa kremom od divlje ruze, ima dnevna i nocna.

      Delete